Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Tekenopdrachten voor architecten

Uw specialist inTekenopdrachten

Nood aan experts voor tekenopdrachten?

Wij bieden onze expertise aan voor alle mogelijke vectorisatie- en tekenopdrachten. Hebt u bijvoorbeeld nog oude ontwerpplannen op papier en wilt u deze digitaal in een gevectoriseerd bewerkbaar bestandsformaat? Wij tekenen alles nauwgezet over.

Alle opdrachten voor digitalisering van plannen zijn mogelijk, klein of groot. Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Onze opdrachten voor vectoriseren en digitaal tekenwerk omvatten vaak één van deze twee soorten opdrachten:

Papieren plannen omzetten

Beschikt u uitsluitend nog over papieren plannen van een gebouw, binnen of buiten, en moet u deze voor verbouwingen of restauratie in een bewerkbaar digitaal 2D-bestandsformaat hebben?

Geen probleem, wij tekenen alles nauwgezet over en voorzien u van correcte gevectoriseerde digitale plannen.

Resultaten 3D laserscanning verwerken

Veel van onze tekenopdrachten omvatten het verwerken van de resultaten van 3D laserscanning. Zo vertalen wij de ‘puntenwolk’ volgens uw wensen in digitale bewerkbare 2D- of 3D-bestandsformaten (CAD).

Een prijs weten voor tekenwerk of vectoriseren? Contacteer ons gerust. Op basis van uw wensen werken wij een voorstel uit. Ook tekenwerk of vectoriseren in regie is mogelijk.

Bekijk enkele voorbeelden

Bekijk ons volledige aanbod voor architecten