Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Projecten

AVA

Architectuur

Men wenst het terrein in kaart te brengen. Hoe liggen de gebouwen ten opzichte van elkaar? Er is een KMO zone gesitueerd in de bestaande gebouwen.

Breydelham

Architectuur

De makelaar wenste een volledige andere aanpak dan gebruikelijk om dit industrieel pand te verkopen. Het pand stond reeds enkele jaren te koop, er waren steeds wel mensen geïnteresseerd maar het geraakt niet verkocht.

Diana beeld

Varia

Een restaurateur heeft de opdracht om een historisch beeld in de mate van het mogelijke te reconstrueren. Het beeld is levensgroot.

Eurosilo

Industrie

De volledige overgave station van de aanvoer boven de silo’s in kaart brengen ten behoeve van een uitbreiding.

Hoeve Vyncke

Architectuur

Een bestaande oude hoeve met historische verwijzingen dient gerenoveerd te worden om er “hotel”, vergaderzalen / accommodatie in onder te brengen.

Hoogspanning

Industrie

De bestaande situatie moet in kaart gebracht worden zonder dat de installatie afgeschakeld wordt. Ideaal voor laserscanning.

Kerk

Architectuur

Een groep investeerders heeft een kerk gekocht in hartje Brugge. De kerk doet dienst als feestzaal.

Mosterdfabriek

Architectuur

Een bestaande fabriek in het centrum van Gent (mosterdfabriek Tuyrentijn) is verkocht aan een projectontwikkelaar. De klant wenst en moest van stedenbouw het karakter van dit gebouw bewaren. Te meer de mosterd van Tyrentijn een begrip is in Gent.

Oldtimer

Varia

Bouwen van een replica. Deze unieke oldtimer waarvan er maar enkele in de wereld van zijn meten met een hoge nauwkeurigheid, in een zeer kort tijdsbestek.